Yritys

Asianajotoimisto Halonen, Lakka & Tuomi Oy on sekä yksityisten henkilöiden että yritysten ja muiden yhteisöjen toimeksiantoja hoitava paikallinen asianajotoimisto. Toimistomme sijaisee Kauppakadulla, Jyväskylän ydinkeskustassa.

Toimisto sai alkunsa, kun asianajaja Markku Halosen ja asianajaja Tero Lakan asianajotoimistot yhdistyivät vuonna 2000. Vuoden 2005 loppupuolella toimistomme palvelukseen tuli asianajoassistentti Maarit Merimaa-Piirainen. Asianajaja Mikko Tuomi tuli yhtiön palvelukseen vuonna 2008 ja hänet kutsuttiin yhtiön osakkaaksi vuonna 2010. Toimistomme taustalla on siten pikäaikainen kokemus ja osaaminen hyvin monipuolisista lainopillisista toimeksiannoista.

Asiantuntemuksen ja luotettavuuden lisäksi pyrimme hyvään palveluun ja luottamukselliseen, myönteiseen ja sovinnolliseen ilmapiiriin asiakkaamme edusta tinkimättä. Perehdyttyämme asiaan, muodostamme siitä oman käsityksemme ja kerromme sen asiakkaalle, jonka jälkeen voimme sopia yhdessä asian vaatimista jatkotoimenpiteistä parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Asianajotoimisto Halonen, Lakka & Tuomi Oy on itsenäinen ja riippumaton asianajotoimisto, mutta toimimme kuitenkin hyvässä yhteistyössä muun muassa eri viranomaisten ja yhdistysten sekä merkittävien pankkien, vakuutus- ja eläkevakuutusyhtiöiden kanssa.